Per fí em presento!
25/11/2020 |

ARQUITECTURA PERSONAL I AMB ÀNIMA

LA MEVA MANERA DE VEURE L’ARQUITECTURA I L’ESPAI

Sembla que sí, que el moment ha arribat. Començo per presentar-me: sóc Meritxell Cuartero, arquitecte de professió i apassionada de tot el que té a veure amb el disseny i els espais. Per això també faig interiorisme i disseny. Els detalls són per mi tan importants com el concepte. I això ho aplico a tot el que faig, ja sigui un projecte professional com la festa d’aniversari dels meus fills. Sóc una mica “tiquis miquis”, ho reconec.

Professionalment he treballat des de fa més de vint anys en despatxos mitjans i grans i també a l’Ajuntament de Barcelona. Però la meva evolució personal ha traslladat el meu projecte a un despatx propi des d’on abordo els projectes dels meus clients des de la meva passió i les seves necessitats.

Fa uns mesos vaig voler fer palès aquest fet obrint una nova web on es reflectís l’essència de la meva marca: projectes personals i amb ànima, on el centre de tot són les persones que habiten els espais, siguin quins siguin i pel temps que sigui. Per què des de l’estudi fem projectes de diferent envergadura, diferents necessitats i diferents sensibilitats.

Després d’aquell inici tan motivador ens va envair, de la nit al dia, la gran pandèmia que estem patint. I vaig emmudir, literalment. Què podia jo explicar amb tot el que estava passant? Què podia ser més rellevant per ningú que el que estàvem vivint? La meva manera de millorar la vida de les persones no hi tenia cabuda en aquell escenari.

Han passat mesos i la vida, malgrat tot, continua. Estem patint una crisi a tots els nivells, però sobretot a escala humana com mai ningú dels que estem vius havíem viscut, a escala global. Això, no durarà sempre, però mentrestant hem de continuar amb les nostres vides i viure-les. Sí, viure i sentir, i gaudir, i celebrar, i treballar, i tot allò que passa a la vida de qualsevol persona. Així doncs, aquí estic, intentant parlar-vos de com us puc millorar la vida, millorant els vostres espais.

I què us puc oferir?

Doncs principalment serveis d’arquitectura i interiorisme des de tots els àmbits i perspectives.

  • Fem projectes d’obra nova, de soca arrel, per fer realitat els teus somnis començant des de zero.
  • Fem projectes de rehabilitació, una de les nostres especialitats perquè, avui més que mai, el valor de la nostra història, la nostra cultura, dels nostres espais viscuts pren més rellevància. El respecte del passat és la llavor del futur.
  • I també fem projectes d’interiorisme, perquè sovint els petits detalls ens marquen més enllà de la seva mida.

M’expliques el teu projecte i comencem a parlar de com millorarà la teva vida?

1 Comment

  1. Jordi Cuartero i Torrano

    És veritablement encomiable trobar algú amb aquest esperit.

BENVINGUTS

Estic molt contenta que passis per aquí per a llegir les meves reflexions sobre aquest món tan apassionant i del que tant gaudeixo.

Estoy encantada de que te pases por aquí a leer mis reflexiones sobre este mundo tan apasionante del que disfruto tanto.

ARQUITECTURA

INTERIORISME