SOBRE MI

Hola, sóc la Txell…

… i puc ajudar-te a crear o millorar el teu espai i, una mica, la teva vida.

Els més de vint anys d’experiència en el món de l’arquitectura i l’interiorisme m’han fet veure que no hi ha dos projectes iguals, de la mateixa manera que no hi ha dues persones iguals. És per això que cada espai, cada edifici, o cada emplaçament, els tracto de manera molt personal. Els escolto a ells i als qui els habitaran per trobar el seu punt de connexió i comunicar-los.

La meva arquitectura i el meu interiorisme són els teus i els del teu espai. La meva és una arquitectura de confiança, que respon a les necessitats reals de les persones, on treballo els detalls perquè en aquests radica la diferència substancial: creo espais personals, espais amb ànima.

Creo, reformo, amplio,… espais nous, existents, transformats… perquè els qui els hagin d’habitar se sentin part d’aquests.

A nivell personal també creo altres tipus d’espais: espais efímers per a les festes dels meus fills, per a un stand de fira, per a un sopar de feina o privat, pel casament dels meus amics… Els detalls són arreu, deixen un segell inesborrable i fan els espais i els moments, irrepetibles. Aquesta és la meva essència.

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
Vaig estudiar Arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB). Vaig treballar durant uns anys en despatxos grans i mitjans, i també al Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona, però la meva evolució personal em va portar a 
redirigir el meu projecte professional cap a un despatx propi. Des d’allà treballo colze a colze amb els meus clients per ajudar-los a millorar els seus espais i millorar, també així, una mica, les seves vides.