SUBSCRIURE

* camps requerits

Les dades que proporciones a l’omplir aquest formulari seran tractats per Meritxell Cuartero com a responsable d’aquesta web. La finalitat de sol·licitar-te aquestes dades és donar-te d’alta a la newsletter de meritxellcuartero.com que et permetrà rebre informació sobre els meus productes i promocions. Al marcar la casella d’acceptació de la política de privacitat estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades segons el que allà es descriu. Com a usuari i interessat t’informo que aquestes dades seran ubicades en servidors de Telahoamos, el meu proveïdor de hosting. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i altres segons els procediments informats a la política de privacitat.


La teva privacitat és important per a mi. En aquesta web es respecta i es te cura de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits i ens dones permís per enviar-te.


We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.