SUBSCRIURE

* camps requerits


Has llegit al política de privacitat?

La seguretat de les teves dades personals

La teva privacitat és important per a mi. En aquesta web es respecta i es te cura de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits i ens dones permís per enviar-te

Les dades que proporciones a l’omplir aquest formulari seran tractats per Meritxell Cuartero com a responsable d’aquesta web.
La finalitat de sol·licitar-te aquestes dades és donar-te d’alta a la newsletter de meritxellcuartero.com que et permetrà rebre informació sobre els meus productes i promocions.
Al marcar la casella d’acceptació de la política de privacitat estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades segons el que allà es descriu.
Com a usuari i interessat t’informo que aquestes dades seran ubicades en servidors de Telahoamos, el meu proveïdor de hosting.
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i altres segons els procediments informats a la política de privacitat.

 

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.