SERVEIS

Arquitectura

L’arquitectura té la capacitat de conjuminar art i tècnica. I és així com jo em sento: per una banda, tècnica amb una mentalitat una mica cartesiana (metòdica, racional, lògica) i, per altra banda, artista (i no només des del punt de vista de les Belles Arts que inclou l’Arquitectura sinó des del punt de vista de l’artesà, d’aquell que treballa amb les mans).

Així és com treballo jo l’arquitectura, de manera artesana, prenent-me els temps que les persones i els espais em demanen per entendre’ls i que s’entenguin; sense oblidar la part tècnica, sense la qual no podria funcionar.

T’ofereixo tot el ventall d’opcions d’un projecte d’arquitectura: dels més petits als més grans; dels d’intervenció més quirúrgica als que son nous de soca-rel.
En la meva trajectòria professional he treballat amb solars buits als que he omplert no només de projectes sinó d’il·lusions i també amb edificis històrics, delicats, als que s’ha de tractar amb la cura i la tendresa que es mereixen.
Quin és el teu projecte d’arquitectura? Obra nova o rehabilitació? Me l’expliques?

Interiorisme

De l’interiorisme diuen que és l’art de condicionar i decorar els espais interiors de l’arquitectura.
Per mi l’interiorisme és el darrer graó de l’arquitectura i em costa molt entendre-la sense aquest darrer nivell. L’arquitectura està plena de detalls però els detalls més visibles, els que acaben determinant la pell d’aquesta arquitectura es troben a l’interiorisme.  
Es en aquest àmbit on sento que acabo del tot la feina començada amb l’arquitectura.

L’interiorisme pot prendre la forma del que necessitem i ens sentim còmodes i aquesta és la part que més m’interessa que m’expliquis. Què et fa sentir còmode? Què et fa sentir bé?
Puc fer l’interiorisme de casa teva, de la teva oficina, del teu hotel, del teu restaurant o de la teva botiga: interiorisme particular o retail, interiorisme per les persones. Explica’m què necessites i comencem a somiar junts.

Els nostres 3 serveis

De l’interiorisme diuen que és l’art de condicionar i decorar els espais interiors de l’arquitectura.
Per mi l’interiorisme és el darrer graó de l’arquitectura i em costa molt entendre-la sense aquest darrer nivell. L’arquitectura està plena de detalls però els detalls més visibles, els que acaben determinant la pell d’aquesta arquitectura es troben a l’interiorisme.  

Opinen de mi…

Els meus clients expliquen la seva experiència treballant amb mi.

SANDRA LORENTE CAMAÑES

Desde el primer momento de su contratación tuvimos un asesoramiento integral en lo relativo al proyecto de reforma, redefinieron los espacios de manera totalmente funcional y práctica. Posteriormente ejercieron un seguimiento estricto de todo el desarrollo de las obras indicando y exigiendo a los diversos industriales la mejor manera de ejecutar el proyecto. Finalmente también nos aconsejaron en la fase de decoración consiguiendo una satisfacción completa por parte nuestra. Perfectamente aconsejables!

GUILLERMO VIDAILLAC

Vaig treballar i treballo amb la Meritxell Cuartero des de l’any 2011 on vam participar en el projecte de l’Hotel Innside Prague Old Town by Meliá, al centre de Praga, que va obrir al mes de maig del 2013 sota el nom de Hotel Unic. Actualment, treballem en el projecte d’un hotel de similars característiques al centre de Budapest.
Tinc una excel·lent relació laboral i personal amb la Meritxell, com també un profund respecte professional. Tenim visions dels temes laborals molt semblants i d’aquí la bona química que tenim en els projectes en els quals treballem. La seva creativitat i practicitat en els temes la fan una gran professional.

ALBERT MARCO

La Txell és una professional rigorosa i compromesa que va contribuir a millorar el nostre projecte amb les seves aportacions i mantenint-se dins del pressupost que li havíem donat. Gracies a la seva feina vam rebre un premi internacional pel disseny dels nostres espais. El seu tracte és personal i es fa seus els projectes per alinear-se amb l’objectiu del client i millorar les seves expectatives. Tornaré a treballat amb la Txell tants cops com faci falta!

JORDI PARÉS

La Meritxell Cuartero és una professional compromesa i amb un tracte excel·lent cap als seus clients.
Per altra banda, s’envolta d’excel·lents professionals de cadascuna de les especialitats.

ALBERT BRUFAU

Excel·lent professional amb una sensibilitat exquisida pel detall.
Complidora en terminis i molt compromesa. Sens dubte la tornaré a contractar.

MONTSE HERNANDO

Servei i qualitat, magnífics.
Grans professionals, molt atentes amb nosaltres. Ens han ajudat, aconsellat i guiat en el projecte que volíem fer. Sempre ens hem sentit molt emparats. Un tracte de 10. Realment, 100% aconsellable.
El preu, molt assequible, i la veritat és que han estat molt ràpides a l’hora de fer tràmits, projecte, presentació, final d’obra.
El que més ens ha agradat ha estat el seu tracte: familiar, proper i sempre molt correcte.
Sens dubte tornaria a escollir-les una i mil vegades. Jo, als contactes que necessiten arquitecta, sense pensar-ho els dono el seu telèfon.

OLGA TORTOSA

Experiència molt bona!
La Txell és una gran professional, va aportar molt bones idees i solucions a les nostres necessitats. Va captar des del primer moment el que nosaltres volíem.
Repetiré!

ENRIC O.

Recomano sens dubte el treball de Meritxell Cuartero. El projecte realitzat va ser per una reforma significativa i ampliació d’una segona residencia així com el seu seguiment d’obra. La qualitat del treball, així com el tracte ofert, van ser molt bons.

QUICO TERRADELLES

Rehabilitació d’un edifici d’habitatges a l’Eixample de Barcelona. Bon projecte i millor experiència en la gestió de l’obra. Recomanable 100%!

PATRICIA MATAS

Es va dissenyar l’interior d’un edifici existent per adequar-lo a la activitat de l’empresa. El treball i la direcció d’obra es va realitzar a temps i ajustat al pressupost inicial.

JOSEP MARIA COSTA

Des del primer moment de la seva contractació vam tenir un assessorament integral en tot allò relatiu al projecte de reforma. Va redefinir els espais de manera totalment funcional i pràctica. Posteriorment, va exercir un seguiment estricte de tot el desenvolupament de les obres, indicant i exigint als diferents industrials la millor manera d’executar el projecte. Finalment, també ens va aconsellar en la fase de decoració aconseguint una satisfacció completa per part nostra. Totalment aconsellable!

YIGAL LENTI BERROSPI

Vaig tenir la ocasió de col·laborar amb la Meritxell en la creació d’un nou concepte de botiga gourmet italiana. Des del principi va saber captar perfectament quina experiència volíem aconseguir i va buscar en tot moment les millors opcions per a cada element sense perdre de vista mai el pressupost existent del projecte.
Sens dubte, una persona detallista i molt organitzada en la seva manera de treballar. Una gran professional.