meritxell cuartero
estudi d’arquitectura i interiorisme

SERVEIS

Arquitectura

L’arquitectura té la capacitat de conjuminar art i tècnica. I és així com jo em sento: per una banda, tècnica amb una mentalitat una mica cartesiana (metòdica, racional, lògica) i, per altra banda, artista (i no només des del punt de vista de les Belles Arts que inclou l’Arquitectura sinó des del punt de vista de l’artesà, d’aquell que treballa amb les mans).

Així és com treballo jo l’arquitectura, de manera artesana, prenent-me els temps que les persones i els espais em demanen per entendre’ls i que s’entenguin; sense oblidar la part tècnica, sense la qual no podria funcionar.

T’ofereixo tot el ventall d’opcions d’un projecte d’arquitectura: dels més petits als més grans; dels d’intervenció més quirúrgica als que son nous de soca-rel.
En la meva trajectòria professional he treballat amb solars buits als que he omplert no només de projectes sinó d’il·lusions i també amb edificis històrics, delicats, als que s’ha de tractar amb la cura i la tendresa que es mereixen.
Quin és el teu projecte d’arquitectura? Obra nova o rehabilitació? Me l’expliques?

Interiorisme

De l’interiorisme diuen que és l’art de condicionar i decorar els espais interiors de l’arquitectura.
Per mi l’interiorisme és el darrer graó de l’arquitectura i em costa molt entendre-la sense aquest darrer nivell. L’arquitectura està plena de detalls però els detalls més visibles, els que acaben determinant la pell d’aquesta arquitectura es troben a l’interiorisme.  
Es en aquest àmbit on sento que acabo del tot la feina començada amb l’arquitectura.

L’interiorisme pot prendre la forma del que necessitem i ens sentim còmodes i aquesta és la part que més m’interessa que m’expliquis. Què et fa sentir còmode? Què et fa sentir bé?
Puc fer l’interiorisme de casa teva, de la teva oficina, del teu hotel, del teu restaurant o de la teva botiga: interiorisme particular o retail, interiorisme per les persones. Explica’m què necessites i comencem a somiar junts.