meritxell cuartero
estudi d’arquitectura i interiorisme
Interiorisme
Oficines a Gràcia
Projecte de reforma i d’interiorisme d’oficines
Aquesta obra és la reforma d’una planta baixa d’un edifici d’habitatges al cor del barri de Gràcia de Barcelona. Un local diàfan però amb un repte: la geometria del local amb molta profunditat i molt poca façana el podien convertir en un espai molt fosc. Amb aquesta geometria i les necessitats de dotar, per una banda de llum natural les oficines i alhora d’intimitat, s’opta per crear una distribució amb espais d’emmagatzematge que no arribin al sostre (aprofitant l’alçada de la planta). Es crea un espai de recepció més obert al carrer amb una façana completament vidriada i una gràfica que genera un filtre visual, un espai central diàfan de treball i una zona posterior tancada fins al sostre amb vidre on s’ubica el despatx de gerència i la sala de reunions. En aquesta obra es va desenvolupar el projecte d’arquitectura, d’interiorisme i també la imatge gràfica
Esta obra es la reforma de una planta baja de un edificio de viviendas en el corazón del barrio de Gracia de Barcelona. Un local diáfano, pero con un reto: la geometría del local con mucha profundidad y muy poca fachada lo podían convertir en un lugar muy oscuro. Con esta geometría y las necesidades de dotar, por un lado, de luz natural las oficinas y a su vez de intimidad, se opta por crear una distribución con espacios de almacenaje que no lleguen al techo (aprovechando la altura de la planta). Se crea un espacio de recepción más abierto a la calle con una fachada completamente vidriada y una gráfica que genera un filtro visual, un espacio central diáfano de trabajo y una zona posterior cerrada hasta el techo con cristal donde se ubican el despacho de gerencia y la sala de reuniones. En esta obra se desarrolló el proyecto de arquitectura, de interiorismo y también la imagen gráfica.
ANY 2007
SUPERFÍCIE 115m2